Заслужений артист України, автор та виконавець, хореограф, знаменитий Діма Монатик показав розкішні кадри на своїй сторінці у соцмережі. Він продемонстрував відеоролик зі свого концерту разом із українською колегою.

Дані кадри Монатик оприлюднив у своєму аканті у Instagram.

«Дякую @roxolanas, що прийняла запрошення та доєдналася до «ART Оборони» у Кракові! Такі важливі слова молитви Юрія Іздрика у виконанні ROXOLANA звучали вунісон. Вже завтра зустрічаємося на концерті в Варшаві. Готуємо багато сюрпризів. Support Ukraine», - такими словами вирішив підписати відеоролик український співак.

Потрібно віддати належне такому гарному виконанню, оскільки багато хто вважав його досить душевним. Однак не все так райдужно, як здається. Знайшлися і незадоволені люди, які нагадали Дмитру про те, що він скасував свій концерт у Польщі, і ніхто не повернув грошей за квитки.

Монатік. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

«Магія!!!!фантастика», «Вирішіть будь ласка проблему з відміненим концертом у Вроцлаві. Хоча б поверніть гроші за квитки!», «Дмитро ,артист Вашого рівня може так не по-людськи скасовувати концерт?(Як у Вроцлаві)Ні слова не сказали ні Ви на сторінці ,не організатори ,любите свого глядача», «Чому відмінено концерт у Вроцлаві і неповертають грошей?», - вирішили нагадати фоловери популярного виконавця.

Коментарі на пост Монатика в Instagram

Коментарі на пост Монатика в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дантес квапливо виїхав з України після повернення колишньої дружини Дорофєєвої.

Нагадаємо, Lida Lee до Дня Незалежності України переспівала всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона.