Знаменита виконавиця Настя Каменських на одному з недавніх виступів в унісон заспівала з маленькими українцями та залишилася під неймовірним враженням. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських невпинно виступає на різноманітних благодійних заходах, аби хоч якось підтримати українців, зокрема тих, хто був змушений покинути будинок та навіть країну.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, на одному з виступів зірці пощастило заспівати разом із юними українцями. Настя Каменських спустилася зі сцени до дітей і давши їм мікрофон почала підспівувати разом із ними. Виконавиця зізналася, що була сильно захоплена і зрозуміла, що дорослі можуть багато чого навчитися у дітей, які змушують повірити у світле майбутнє навіть у найтемніші часи.

"Діти – це наш промінчик віри у світле майбутнє. Якими б не були часи, вони завжди щирі та сповнені любові до світу. Думаю, нам, дорослим, можна багато чого навчитися у них", - поділилася виконавиця з шанувальниками.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настю Каменських "переслідує" біль кожного українця, який відображається в очах, що плачуть: "Випливатимуть у пам'яті".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людності немає ціни".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."