Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee вирішила оточити теплом та турботою маленьких українців, які виїхали з окупованого Маріуполя та пережили чимало випробувань. Концерт відбувся на Київській дитячій залізниці та почути артистку прийшли десятки малюків.

Lida Lee, скріншот з відео

Скорубська зізналася, що коли постає виступає перед постраждалими дітьми, відчуває особливу відповідальність і хвилюється.

Однак, незважаючи на все, що випало на долю цих хлопчиків і дівчаток, в їхніх очах видно величезну силу, як повідомила Лідія.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Виступати перед дітьми — завжди особливо, відповідально та хвилююче, але на цей раз… Достатньо було просто зазирнути в ці очі, в них бездонна сила, скільки вони побачили, пережили, але не втратили своє світло та любов! Діти, з такими усвідомленими очима та найдобрішими серцями!" - поділилася Lida Lee.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee замріялася про солодку перемогу, після якої люблячі серця українців нарешті возз'єднаються: "Настане час..."

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee анонсувала сольний концерт в окупованому Криму на зло всім росіянам: "Прийду з кавунами херсонськими"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Lida Lee до Дня Незалежності України переспівала всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона: "Настав час"