Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, здивувала шанувальників сміливістю, показавши, як тримає в руці змію. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія постійно радує шанувальників новими фото чи відео, показуючи цікаві моменти як з особистого життя, так і з виступів. Втім, цього разу їй по-справжньому вдалося вразити шанувальників.

Камалія. Фото: скріншот youtube

Так, під час прогулянки Камалія побачила змію, що повзла, і спритно вхопила її за хвіст. Вона вирішила все сфотографувати на відео та показати шанувальникам. Щоправда, зірці вдалося зловити відносно безпечну і неотруйну змію - вужа, і до того ж ще маленького.

"Вужів боїтеся? А я ні", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Камалія розповіла, що з дитинства не боїться подібної живності, а вуж навіть колись тримала вдома. Потім вона відпустила вужа і трохи пограла з ним у траві.

Українці захопилися сміливістю зірки.

"Камалія, ви безстрашна. Справжня українська жінка, і коня приборкаєте, і на передову з'їздіть", "Жах! Я б не змогла", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ: "Унікальний лот".

Також наш портал інформував, напівгола Даша Астаф'єва стала рачки і показала, як треба радувати чоловіка: "Гідно".

Крім того, наш портал інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".