Українська співачка Наталя Захур, яку знають під сценічним ім'ям Камалія, яка знаходиться від початку повномасштабного вторгнення в Україні, показала як змінила сукні на військову форму.

Співачка пройшлася перед камерою у спокусливій військовій формі, причарувавши своєю фігурою. Відео зірка виставила на своїй сторінці в Instagram.

Камалія, фото з Instagram

Співачка знаходиться в Україні сама. Вона залишилася допомагати українцям, а доньок і чоловіка - бізнесмена відправила за кордон. Нещодавно Камалія вперше за часів війни відвідала доньок і чоловіка у Німеччині, де чоловік Камалії будує для українських біженців житло.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Відомо, що пара усі сили покладає на те, щоб Україна перемогла. Чоловік Камалії - є одним з найбагатших людей в Україні, а дядько та двоюрідна сестра артистки відважно служить у ЗСУ. Камалія дуже пишається своїми рідними.

У коментарях Камалію порівняли з Солдатом Джейн, та назвали принцесою воїном.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"Солдат Джейн - Камалия!", "Дякую Вам Камалія за допомогу нашим захисникам та нужденним нашим українцям", "Принцеса воїн", "Ксена", "Так пасує форма, до твоєї впевненої ходи", - написали у коментарях шанувальники співачки.

Коментарі. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Нагадаємо, ми писали, що Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Камалія розповіла, як брат годує ЗСУ, маючи 300 кіз, і чим її образила колишня дружина Захура з росії.

Також "Знай.ua" інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині.