Принц Гаррі і Меган Маркл сиділи за принцом Чарльзом на панахиді королеви у Вестмінстерському абатстві, і можна було побачити, як принц дивиться на членів своєї родини під час співу гімну.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Після 10 днів жалоби світ спостерігав, як 19 вересня у Лондоні відбулася похоронна церемонія, присвячена життю монарха.

Незважаючи на те, що на початку 2020 року Гаррі відмовився від королівських обов'язків, він був присутній на заході і сів поряд зі своєю дружиною Меган Маркл у другому ряду за своїм батьком, королем Карлом III.

Тим часом Вільям і Кейт Міддлтон сиділи в першому ряді проходу навпроти тепер уже колишніх членів королівської родини, і Гаррі був спійманий, на погляді на свого брата, поки прихожани читали ранній гімн.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Принц Гаррі позаду свого батька на похороні королеви (Зображення: SKY NEWS)

Поки органіст вів натовп у пісні, емоційний герцог Сассекський подивився у бік брата.

Вільям сидів зі своєю дружиною Кейт Міддлтон і двома старшими дітьми, Джорджем, дев'ять років, і Шарлоттою, сім років. Інша дитина пари, Луї, якій лише 4 роки, на церемонії не була присутня.

Як і багато хто зібрався в церкві, Джордж щосили намагався стримати свої емоції і витер сльозу, пройшовши зі своєю сестрою за труною королеви.

Незважаючи на те, що він залишився у Великій Британії, щоб оплакувати втрату своєї бабусі, Гаррі не дозволили одягнути військову форму на церемонію через його статус непрацюючого члена королівської родини.

Принц Вільям сидів на протилежному від Гаррі проході (Зображення: SKY NEWS)

Принцу навіть не дозволили віддати честь труні королеви, коли його доставили в абатство, і королівські шанувальники написали в Твіттері, що висловлюють своє незадоволення цим рішенням.

«Що це таке… Принц Гаррі насправді відбув два тури в Афганістані, але не може віддати честь своїй бабусі чи носити військову форму», — написав один із користувачів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", екстрасенс передбачив несподіване майбутнє для принца Гаррі.

Нагадаємо, принц Вільям та Гаррі возз'єдналися після смерті Єлизавети II.