Відомий ведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" та "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою велику армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 540 тисяч людей.

Вова Остапчук у новому пості порушив важливу та актуальну тему, яка на даний момент стосується майже всіх українців – сварки та скандали всередині суспільства.

Ведучий поділився цікавим дослідженням КМ інституту соціології, в якому сказано, що після перемоги утворюється 4 групи людей: 1. Ті, хто був на фронті, 2. Хто не воював, але залишався в Україні, в тилу, 3. Ті, що виїхали за кордон на якийсь час війни, 4. Хто залишився на окупованих територіях і не поїхав до часу їхнього звільнення.

Скріншот з Instagram, Вова Остапчук

Артист упевнений, що до всіх із них будуть претензії, а висловлюватимуть їх самі українці.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"І це дуже небезпечна тенденція.Бо людей треба повертати з закордону, гуртувати навколо ВІДБУДОВИ і РОЗВИТКУ України", - заявив він.

Занадто багато звинувачень летить у тих, хто мало донатить, виїхав із країни чи навіть залишається під окупацією. Остапчук задається логічним питанням, а що ж чекає на соціальне суспільство в майбутньому.

"Ми зараз всі зконцентровані на Перемозі, це правильно, але чому майже ніхто не задається питанням "А що буде ПІСЛЯ Перемоги?" Яке суспільство ми отримаємо? Українців, що шеймлять, булять і виставляють претензії всім і всюди? Ви таку Україну майбутнього бачите? - поцікавився Вова.

Раніше ми писали про те, що дружина Володимира Остапчука Крістіна Горняк зізналася про деформацію та класний період свого життя: "Шкода, що це було так давно"

Як повідомляв Знай.ua, Крістіна Горняк кидає Володимира Остапчука заради подруг: "Гірше бути не може"

Також портал Знай.ua писав, що Остапчук витяг усі скелети з шафи колишньої дружини на помсту за образу Горняк: крала, різала себе та покривала бандита