Знаменитий український репер, продюсер та шоумен Олексій Потапенко, відомий усім як Потап показав, як допомагає дружині Насті Каменських у господарстві. Відповідними кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Олексій Потапенко з перших днів війни разом із Настею Каменським опинився за кордоном, куди попередньо виїхав у заплановану відпустку. Через місяці поза домом зіркова пара повернулася до України. Сімейство активно підтримує українців, виступаючи на різних благодійних заходах, але натомість встигають приділяти час і простим "земним" справам.

Потап. Фото: скрін youtube

Так, Потап показав, як насолоджується збиранням урожаю в саду. Він показав яблуню, якою власноруч посад і доглядав її. Праця та старання дали свій результат, і дерево подарувало багато плодів.

Потап. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Як уродила яблунька моя, я ж її садив ойойой. Збираємо врожай, клас", - коментує процес артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".