Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти у сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Новини про звільнення окупованих росією міст та областей чекало багато людей, включаючи Олену-Крістіну Лебідь. Артистка дивилася сюжет, де наші бійці у Високопілля Херсонської області розглядали накрадене солдатами рф і була дуже здивована, коли побачила серед купи мотлоху жіночі труси, і напевно не нові.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Телеведуча задалася питанням, навіщо окупантам знадобилася мереживна білизна. Вони також хотіли забрати до своїх дружин телевізори, що належать українцям.

"Знайшли мікроавтобус з награбованим: тєлєкі і жіночі труси🫣 Ну я досі не допераю, НА ШО ТРУСИ????😵‍💫😵‍💫😵‍💫 " - написала Лебедь.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Шанувальники припустили, що їх замовили саме дружини солдатів, просто в росії такої гарної білизни не продають.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь попередила українців про нову аферу в супермаркеті: "Ми валялися та повзали в істериці"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" показала, як легко вкрасти 500 гривень, у небезпеці всі: "Запропонують прийняти..."

Також портал Знай.ua писав, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, як правильно випрошувати їжу: "Як найголоднішій"