Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, хто зміг перевершити всіх її бойфрендів у ліжку. Відповідний ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна – яскрава та різнобічна особистість, яка зачаровує шанувальників не лише неймовірним почуттям гумору, а й низкою інших талантів. Природно за її життям стежить безліч фанатів, яких вона регулярно радує цікавими моментами з життя.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Так, цього разу Катя Нікітіна показала, хто зміг підкорити її серце і навіть перевершити всіх її бойфрендів, які будь-коли були. Виявилося, це не якийсь новий залицяльник, а кішка, яка зовсім недавно з'явилась у її будинку. На відео зірка тільки прокинулася, а домашній вихованець мило лиже їй обличчя, вітаючи таким чином улюблену господиню.

Катя Нікітіна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Мене жоден чоловік не цілував так багато ранку, як вона", - підписала ролик зірка "Жіночого кварталу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".