Український гуморист, ведучий і зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", а також учасник колективу "VIP Тернопіль" Віктор Гевко показав привабливий ролик, який нібито показує початок кар'єри головного "заспокоювача" країни - Олексія Арестовича. Відео він опублікував на своїй сторінці в instagram.

Віктор Гевко активно користується соцмережами, використовуючи їх переважно як інструмент для комунікації з шанувальниками. Він часто радує їх новими кадрами як із особистого життя, і з роботи. Цього разу артист вирішив підняти українцям настрій та поділився привабливим роликом, який нещодавно став популярним у мережі.

Віктор Гевко. Фото: скрін youtube

Так, головний герой ролика - маленький хлопчик, якого мама застала на кухні за пакостю. Син розсипав муку, а коли побачив засмучену маму почав її заспокоювати, закликаючи не псувати.

"Нічого, помиємо. Не плач, заспокойся. Не психуй. Не психуй", - каже хлопчик на відео.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Віктор Гевко пожартував, що саме так і розпочалася кар'єра Олексія Арестовича, який одержав звання головного "заспокоювача" українців.

"Арестович початок", - йдеться у підписі до відео.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Одного разу під Полтавою" Віктор Гевко похвалився красунею-дружиною та коханим сином: "Мої два серця".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач подався до інформаційних військ: "Сіє паніку в головах окупантів".

Крім того, ми писали, дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець Марія покрутилася перед камерою і освідчилася: "Люблю..."