Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" Артур Логай показав трохи дивний і кумедний ранковий "ритуал" зі своєю красунею-дружиною. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новим контентом, показуючи, у тому числі кумедні моменти із сімейного життя. На цей раз він порадував українців саме такими кадрами.

Артур Логай. Фото: скрін youtube

Так, на відео Артур Логай підходить до дружини ззаду та охоплює руками талію, міцно притискаючи до себе. Дружина, тримаючись на руках чоловіка, повисає у повітрі і робить рухи, що імітують біг. Все це відбувається під музичний супровід.

Шанувальникам такий незвичайний "ритуал" дуже сподобався.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

"Чудовий ранок, ви чудова пара", "Так весело дивитися на її серйозний вираз обличчя", "Ледь встигла ковтнути каву перед початком сміху", "Божественно смішно, молодці настрій завжди піднімаєте", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" спробувала омолодитися за допомогою гумору, але довелося змиритися з поразкою: "Годинник цокає".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".