Нещодавно відомий телеведучий, гуморист, продюсер і актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої повідомляв, що "Голос країни" повертається на телеекрани країни після тривалої паузи, пов'язаної з повномасштабною війною, розпочатою рашистами.

Зараз на сторінці проекту з'явилася нова публікація, в якій автори подумали над тим, що він для них означає, а також запропонували написати свої варіанти фанатам.

"Голос країни-12", скріншот: Youtube

"Голос країни" — це нагадування для кожного з нас, яка співоча, талановита та смілива українська нація. Це пісня, яка лікує, і дає впевненість, що добро завжди перемагає зло", - йдеться у публікації.

А потім були представлені й інші варіанти... це — підтримка українського народу, який незламно бореться за життя та свободу, улюблені сучасні та класичні українські пісні, хіти, що стали символом боротьби з ворогом, оборона культурного та музичного фронту, перший великий музичний проект, який повернеться на екрани після 24 лютого, ДНК самої нації світу, що співає, а також – можливість допомагати ЗСУ.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Голос країни. Фото: скриншот Instagram

"Це шанс показати себе, а деяким довести, що ти талановитий", "В даний час для мене - це мотивація, також виконання мрій", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча назвала справжню мету свого повернення в Україну, і вже побудувала плани на майбутнє: "Здійснення мрії"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова показала куди, "закинула" дочку Машу, яка хотіла відмовитися від навчання через хлопця: "Маруся в гуртожитку"

Знай.uа писав, Тіна Кароль "не потрапила в ноти" своєї ж пісні, але зловила питання: "Похорон Єлизавети II?"