Переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч людей.

Ольга Мартиновська розповіла про неймовірну допомогу, яку їй надав успішний шеф-кухар та ресторатор Яннік Аллено з Франції, який має 16 зірок Мішлен. Після благодійного заходу, за який вдалося зібрати 4,8 млн. гривень, він запропонував влаштувати Мартиновську у свій ресторан.

"Допомогти мені знайти світло, стати на ноги поки йде війна, допомогти Україні через мене. Він дав нам свою команду, свій заклад і душу. А тепер узяв під своє крило на роботу", - повідомила Ольга.

Скріншот із Insta Stories, Ольга Мартиновська

Знаменитість розповіла, що відкриття ресторану, де вона буде шефом, відбудеться за два тижні. Ольга пообіцяла, що ділитиметься досвідом і не забуде про рідну країну.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Ольга Мартиновська

Також зірка кулінарного шоу зізналася, що дещо не доробила у Парижі. У будь-якому випадку, їй хочеться досягти успіху і стати кращою версією себе, щоб повернутися додому з набутими знаннями.

Скріншот із Insta Stories, Ольга Мартиновська

Раніше ми писали про те, що Ольга Мартиновська з "МастерШеф" панічно боїться повертатися в Україну, де може втратити доньку: "У найжахливіших кошмарах..."

Як повідомляв Знай.ua, Ольгу Мартиновську безбожно обікрали в Парижі, поки вона працювала заради України: забрали останні гроші та навіть кросівки

Також портал Знай.ua писав, що зірка "МастерШеф" Мартиновська знайшла Тіщенка, який "втік" до Парижа: "Чому він там?"