Шлях до сім'ї у героїні серіаліті "Київ вдень і вночі" та проєкту "Супермодель по-українськи" Вікторії Маремухи (після заміжжя Беле) був дуже тернистим.

Зради "зааморського принца" французького бізнесмена Луї, розставання з ним, стрімке возз'єднання та весілля у розпал карантину, рішення будувати відкритий шлюб і, нарешті, народження сина Луки (Люка).

Так, Маре пройшла багато чого, але, як виявилося, це ще не все. Нещодавно народна улюблениця поділилася новими проблемами з чоловіком Луї, які вивели їх шлюб у новий формат.

Вікторія Маремуха із чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram

Відомо, що вони із чоловіком, французьким бізнесменом Луї, до народження сина мали незвичайний формат стосунків – гостьовий шлюб. Але з початком війни і особливо з появою малюка відбулися зміни.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"За час вагітності наш гостьовий шлюб перетворився на звичайний. Насамперед тому, що коли почалася війна, ми були разом у Таїланді і підтримували один одного. Для нас обох цей період став складним, – розповіла Марі у YouTube-проєкті "Слава+ - Ми ж звикли мати власний простір. А тут разом в одній невеликій готельній кімнаті. Хоча згодом знайшли двоповерховий номер, де у кожного була своя спальня. Періодично спали разом, періодично окремо. Було жарко, у мене до того ж животик. Також Луї допізна працює, а я рано лягаю. Згодом ми пристосувалися."

Вікторія Маремуха, Люк та Луї, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ua

Блогер зізнається, що вони з Луї надзвичайно щасливі бути разом із новонародженим сином і насолоджуються кожною миттю. Щоправда, зміни в особистому житті через зміну формат їхніх стосунків відчутні.

"Зникла романтика! – ділиться Вікторія. – Коли був гостьовий шлюб, то ми ходили на побачення, влаштовували різні цікаві сюрпризи один одному. У цьому і є "прикол" такого формату стосунків. Коли ви живете разом, то стаєте швидше сусідами."

Нагадаємо, що Віка Маремуха з "Київ вдень та вночі" розповіла, які проблеми були із сином під час пологів.

Раніше ми повідомляли, що зірка "СМПУ" Вікторія Маремуха народила первістка на батьківщині завдяки Олені Зеленській.