Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" після невдалої історії кохання із Златою Огнєвіч активно розвиває свій блог у Instagram і користується непоганою популярністю. За Андрієм Задворним стежить близько 40 тисяч людей.

Андрій Задворний мало говорить про особисте, але цей аспект життя вирішив налагодити своєму колишньому "супернику", учаснику "Холостячки" Максу Тарапаті.

Він познайомив його з милим дівчатами, які ведуть власний YouTube канал, де обговорюють інтимні теми – стосунки, секс, особисті кордони, комплекси, сім’ю, стереотипи, власне я, суспільну думку, права людини і місячні та інше.

Скріншот із Instagram, Андрій Задворний

"Окреме задоволення - це спілкуватись з людьми, які поділяють твої погляди. Дівчата, ви ВАУ: продвинуті, інтелектуальні, емоційні, різні, класні)" - заявив Задворний.

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Дівчата на фото виглядають чарівно, а ось за реакцією Макса можна зрозуміти, що він був неймовірно радий знайомству. Варто зазначити, що чоловікам із Златою не вдалося побудувати стосунки, хоча деякі учасники вже знайшли своє кохання.

Раніше ми писали про те, що обранець "Холостячки" Злати Огнєвіч Задворний похвалився "бандеравтомобілем": "Лицарі тилу"

Як повідомляв Знай.ua, обранець "Холостячки" Злати Огнєвіч Задворний перерахував, що потрібно для щастя: "Дорослим завжди не вистачає..."

Також портал Знай.ua писав, що колишній колишній обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний показав, що не так з російським літаком: "Є дві кнопки..."