Відома українська співачка та екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як Tayanna, часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 210 тисяч людей.

Але ми поговоримо про інше... брат учасниці конкурсу "Голос країни" та національного відбору України на "Євробачення" - повернувся до Росії.

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

Він продовжить будувати кар'єру на лейблі Тіматі Black Star, хоча ще нещодавно виставляв публікації на підтримку України проти війни. А зараз Михайло Марвін їх просто вилучив.

"Так, це не помилка. Я знову Михайло Марвін. У 99% випадків потрібно просто поговорити, щоб вирішити всі проблеми. Так і сталося. Ми всі обговорили. Більше немає ніяких непорозумінь. Лейбл передав мені права на ім'я та пісні. Ми залишаємося колегами та друзями", - пише зрадник.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Він заявив, що буде самостійним артистом, тоді як лейбл лише дистриб'ютором, забезпечивши його менеджментом.

Михайло Марвін, фото: Instagram

"Міша, але як так...?", "Так, гроші не пахнуть", "Чомусь була впевнена в гуманності, мудрості та реальному сприйнятті ситуації, яка зараз відбувається. Але, на жаль", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Tayanna розповіла про арешт у Флоренції за написи на стіні, Сергій Притула тут як тут: "Ми потрапили"

Як повідомляв "Знай.uа", Tayanna презентувала нову пісню "Дороги", яку "вистраждала" сльозами: знайде відгук у душі кожного українця

Знай.uа писав, Tayanna готова "вказати" шлях кожному українцю, який загруз у власних страхах через війну: "Залишилися віч-на-віч"