Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга познайомився з бійцями маріупольського КОРДу, які змогли вибратися з самого пекла, влаштованого окупантами та розповів їхню дивовижну історію. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Коля Сєрга - один із членів "Культурного десанту", який колесить найгарячішими точками заради того, щоб підтримати воїнів ЗСУ та підняти їхній бойовий дух. Музиканти зустрічаються з безліччю героїв і кожен має що розповісти про війну.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Коля Сєрга з іншими музикантами виступив для бійців маріупольського КОРДу (поліцейського спецназу) та почув від них неймовірну історію.

"Хлопці виходили з Маріуполя в кінці березня, коли місто вже було в оточені. І коли вони збирали речі з місця свого розташування, то в першу чергу командир наказав забрати ікону, яка висіла в них на стіні в кімнаті відпочинку. Він щиро вірив, що це не проста ікона. Майже весь район де вони розташовувалися був вже зруйнований. Залишались їх база і ще декілька будівель. Виходили дуже обережно, перевдягнені в цивільний одяг. Це був дуже ризиковий вихід. Але все склалося найкращим чином. Хлопці вийшли у Донецьку область, підконтрольну Україні, і з того дня працюють тут. Через день після виходу - по їх базі був прильот і там не залишилось нічого", - розповів музикант.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Коля Сєрга зізнався, що був зворушений і вражений історією воїнів та зазначив, що віра допомагає робити неможливе.

"Я не знаю, наскільки важливу роль відіграла сама ікона, але віра творить чудеса", - додав співак.

Раніше портал Знай повідомляв, Коля Сєрга знайшов двійника Лукашенка та запропонував білорусам вигідний бартер: "Відмінна заміна".

Також наш портал інформував, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Крім того, ми писали, музикант Сашко Чемеров із гурту The Gitaas випустив новий кліп на трек "Полями": вражаючи кадри з передової.