Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських вирішила взяти участь у благодійному аукціоні, який націлений на те, щоб допомогти 8-річній Єві з Харкова отримати життєво важливі ліки.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Артистка надала свої ексклюзивні лоти, а виграти їх можна у рамках її концертів у Марбельї та Аліканті. Донати за квитки також підуть на дрони для ЗСУ.

"Я впевнена, що об'єднавшись, ми можемо все! 💛💙" - заявила Каменських.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Усього є три лоти. Перший – від посольства України в Іспанії. Це двомовний збірник української поезії, прикрашений картинами українських художників від офісу президента України.

Другим стала вишиванка ручної роботи від колаборації відомих українських дизайнерів із особистої колекції співачки, а третій – це нові лімітовані марки "Укрпошти" із зображенням Патрона.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Як повідомляв Знай.ua, розлючена Настя Каменських втратила самоконтроль і обрушилася на росіян: "Та від‘їб***ся від нас!"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських заспівала "на руїнах" в Ірпені, щоб підбадьорити українців: "Вдячна можливості"