Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя розмістив ілюстрацію великого князя Київської Русі з династії Рюриковичів Святослава Хороброго і уявив, щоб він зробив, якби побачив цю страшну війну з росією на чолі з путіним.

Скріншот із Instagram, Тарас Тополя

За словами артиста, правитель закурив би трубку і голосно розсміявся із заяв окупантів, що майбутня перемога України - це "заслуга НАТО, міжгалактичного десанту та найманців із планети Нібіру". А ще він пообіцяв завершити справу Сагайдачного, який свого часу взяв в облогу столицю рф.

"Ох несеться! Ох і розбудили чмоні силу Святослава Хороброго! Дострибаються вони до того, що ми доробимо ще одну незавершену справу Сагайдачного… і таки візьмемо москву", - додав Тополя.

Популярні новини зараз

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно Тарас Тополя зі своїм гуртом заявили, що йдуть із передової на культурний фронт.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополь із гурту "Антитела" зізнався, що найстрашніше на позиціях: "У якийсь момент біля тебе"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя повторить шлях Зеленського, Притули та Вакарчука у політиці? Решетник дізнався все

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" зворушив українців дуетом із ветераном 4-х воєн: "Як же за душу бере"