Дружина відомого українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та місцями провокаційні пости, розповідає про духовний розвиток та загалом занурює шанувальників у своє цікаве життя. На акаунт Сніжани в Instagram підписано майже 230 тисяч осіб.

Сніжана Бабкіна показала свіже та зворушливе фото із зірковим чоловіком. Парочка сиділа в якомусь закладі, Сергій задумливо задивився, поки його дружина зняла серце, яке утворилося від молочної піни у каві. Воно ніби горіло від ракурсу та освітлення.

Скріншот із Instagram, Сніжана Бабкіна

Дружина артиста заявила, що Всесвіт завжди подає людям знаки, подібні до цього серця. І у сьогоднішніх реаліях українському народу дуже важливо їх помічати.

Це мій особистий рятувальний круг - побачити знак, вчепитися в нього, повірити, зарядитися енергією і рухатися далі. Чи бачите серце на фото? Воно прямо горить!" - написала Сніжана.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто зазначити, що зараз родина Бабкіних перебуває у Німеччині, а музикант регулярно дає благодійні концерти та допомагає країні у цій страшній війні з російськими окупантами.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін зворушливо привітав свою дівчинку: "Прийшла одного ранку в моє життя"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна засумувала за колишнім життям і згадала, як "тусила" з подругами: "Пили вранці, увечері їли"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала, як вони сім'єю виживають на соціальні виплати у Німеччині