Відома українська телеведуча, актриса, сценарист та продюсер Даша Трегубова поділилася відеороликом у соцмережі. Вона звернулася до аудиторії під час церемонії нагородження та розповіла про українських жінок під час війни.

Дану публікацію Даша Трегубова розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Хвилювалася. Говорила про важливе. Для мене велика честь бути сьогодні тут. Бо ми в Україні любимо кіно. Це наша пристрасть. І ми віримо, що кіно може змінювати світ. Я пишаюся бути сьогодні з вами, як частинка українського кінематографу, в той час, як моя Україна змінює світ. Сьогоднішнє свято присвячене жінкам, тож я б хотіла сказати кілька слів про наших жінок на війні. Вони сильні і незламні. Вони народжують дітей і рятують тварин. Плетуть камуфляжні сітки та збирають гроші на амуніцію по всьому світі. Вони борються і вони гинуть… І це дуже важко. Але вони переможуть! Ми всі знаємо, що Україна переможе. І ми разом відсвяткуємо цю перемогу!», - підписала відеоролик українська актриса.

Окрім цього, популярна телеведуча сказала, що хоче присвятити нагороду українським жінкам та своїй дочці.

Даша Трегубова

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

«Я хочу присвятити цю нагороду всім українським жінкам. І моїй донечці Поліні - яка теж є «woman in cinema»- маленькою жінкою у кіно. Я мрію, щоб вона дивилася тільки хороші фільми і більше ніколи не бачила війну.
Viva l’Italia Слава Україні!»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Трегубова прикувала до себе погляди у яскравому купальнику.