Відома українська акторка, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, окрім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч людей.

Багатьом зіркам, як і простим українцям, довелося тікати від війни чи навіть готуватися до неї заздалегідь, адже підозри були ще задовго до початку вторгнення. Вікторія Булітко не є винятком. Вона розповіла, що зібрала у тривожну валізу.

Скріншот із Instagram, Вікторія Булітко

"Було багато тривожних новин. За кілька тижнів до наших концертів я почала готувати деякі речі про всяк випадок: документи, зарядки, павербанки.", - повідомила дівчина.

Артистка брала те, що могло ідентифікувати її особистість, але про їжу чи воду не морочилася. Більше того, за два дні до війни вона ще відіграла концерти у "Дизель шоу" і вже тоді всі учасники були стурбовані тим, що відбувається, - читали не сценарії, а новини.

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

"Ми всі перебували в такій напрузі. Після виступів я одразу поїхала додому, бо відчувала, що треба бути до чогось такого готовою. Так воно й вийшло", - зізналася зірка.

Раніше ми писали про те, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" двічі програла 11-річній чемпіонці у шашки, яка віддала 30 тисяч для ЗСУ: "Не соромно"

Як повідомляв Знай.ua, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" пристрасно притиснулася до Бережка: "Зібрали тривожну валізу"

Також портал Знай.ua писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" знайшла собі заручника, доки Яна Глущенко вкрилася плямами