Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина, яка зараз стала блогеркою, Іванна активно розвиває власну сторінку у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого життя зі співаком, її сторінка вже нараховує майже 38 тисяч підписників

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories

Дружина Романа є трохи старшою за чоловіка. Поте це не завадило їм закохатися та одружився.Разом вони прожили два роки, а оформили свої стосунки перед народженням маленької донечки Лізи. Дівчинка стала справжнім подарунком ля батьків, адже з'явилася на світ пере новорічними святами.

Раніше вже Іванна розповідала про те, що їхній маленькій доньці Лізі потрібно робити операцію - у неї на обличчі гемангіома. Раніше вона казала, що в кінці серпня має бути операція з видалення, проте її перенесли.

Як розповідає Іванна, вони вже декілька разів переносити операцію через соплі та легку застуду дитини, тому вирішили поки не оперувати, а спостерігати за нею.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

"Що за операція? В Елізи після народження, з’явилась гімангіома. Це скупчення судин. Від чого утворюється? Чіткої відповіді ніхто не може дати. Отож, операцію ми переносимо вже два місяці😳! Ви запитаєте чому? Я вам даю відповідь, Еліза кожного разу перед операцією, має як не соплі то горло! І так кожного разу, ми вже подумали, що це знак від Бога, що він нас від чогось береже. Сьогодні ми були знову на огляді, вислухали багато хірургів, і вирішили спостерігати, та пробувати інші методи лікування. Випробуємо все. Якщо нічого не допоможе, тоді ідемо її видаляти", - написала блогерка та опублікувала фото донечки.

Варто зазначити, що думки шанеувальників розійшлися. Одні вважають це рішення правильним. а інши наплягають на видаленні. А одна з підписниць написала, що лікар їй казав, що це передається п жіночій лінії:

"У дочки была на пальце руки, сразу прижгли , чтоб не переживать.Предлагали наблюдать за ней. Врач сказал, что это передаётся четко по женской линии рода."

Нагадаємо, отримав ляпаса, були інші дівчата: переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин розсекретив подробиці сімейного життя.

До слова, "Блокадний Маріуполь": переможець "Голос Країни" Роман Сасанчин показав, як роздають їжу в бомбосховищах.

Раніше ми писали, що 20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці: "Більше не...".