Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв передбачав, хто замінить відстороненого главу міноборони росії Сергія Шойгу. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв нагадав, що у нещодавньому пророкуванні він розповідав про відставку Шойгу і це здійснилося. Тепер вирішив подивитися, хто прийде на його місце.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Так, екстрасенс заявив, що на даний момент глава Кремля путін намагається самостійно будувати стратегії щодо війни в Україні, але в нього нічого не виходить. Місце Шойгу вільним не буде і незабаром його займуть, але не одна людина, а одразу три.

"Це буде не одна людина, що буде кілька людей. Це буде професіонал своєї справи, справді. Але це буде кілька порадників та одна людина, це буде до трьох осіб на його місці", - розповів екстрасенс.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Макс Гордєєв заявив, що незважаючи на професіоналізм нова людина на чолі оборонного відомства Росії не зможе досягти успіхів у війні. Екстрасенс зазначив, що він, як і багато інших російських чиновників, прийде на посаду, щоб розграбувати бюджети і всі гроші, що йдуть на війну, за фактом потраплятимуть у кишені корупціонерів.

Раніше Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв попередив про небезпеку при звільненні окупованих територій: "Зрада, яка може..."

Також наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв дізнався, чи допоможе МАГАТЕ запобігти ядерній катастрофі на ЗАЕС: "Є підводне каміння..."

Крім того, ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв показав, як здійснюються його передбачення щодо війни.