Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа раніше розповідала, що через війну вона розпрощалася з багатьма людьми, яких вважала друзями. Але виявилося, це не найгірше, що сталося зі співачкою. В інтерв'ю Славі Дьоміну вона зізналася, що втратила дитину.

СолоХа і Дьомін, скріншот з відео

Причина переривання вагітності – це великий стрес та нервові зриви, які пережила СолоХа під час війни. Артистка виплакала своє горе, проте зараз приймає ситуацію такою, якою вона є.

"Дуже було важко, але сталося так, як сталося", - сказала зірка.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Тереза ​​зазначила, що вина не в її жіночому здоров'ї, а через стрес від пережитих військових подій. Співачка не виключає, що проблема і в людях, які не дуже добре ставляться до неї, а вона все близько сприймає.

[quote author=""]"Не знала, як пережити... Я просто купила пляшку вина і сама її випила. Я нічого не говорила, знав тільки мій коханий і подруга, з якою була в Болгарії. Донька здогадувалася, але я не хотіла, діти починають усе всім розповідати. Був вибух мозку", - зізналася артистка.

Раніше ми писали про те, що СолоХа зустріла на своєму шляху сербську мафію та шахраїв: "Всяку нечисть"

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа "найняла" міцних хлопців для охорони перед концертом: "Хвилюються, щоб такої краси не вкрали"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа з'явилася у компанії молоденької блондинки - така може скласти їй конкуренцію: "Приготувати пакет..."