Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова згадала, що саме в цей час, щороку, виходили улюблені всіма "Танці зі зірками", але через війну багато чого перенеслося або скасувалося, і шоу не виняток. У вересні глядачам показали б перший випуск нового сезону.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

"Вся країна,затамувавши подих,чекали появу нових зірок і улюблених танцівників на головній сцені країні, 12 Павільйон знову оживав і кожну неділю палко зустрічав глядачів 🙏", - додала Ілона.

Також артистка не забула про свого першого партнера Юрія Ткача з "Кварталу 95". Він, як і все шоу, назавжди залишиться у пам'яті та серці Гвоздьової. Зірка сподівається, що ще станцює для глядачів.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Ніколи не забуду цей нестримний потік енергії,гумору, позитиву і головне, завжди буду пам’ятати наші неймовірні танці", - підсумувала дівчина.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" попустувала за кермом, поки ніхто не бачить: "Погана матуся"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" показала попу в купальнику, також оголивши спину: "Літо в Криму"

Також портал Знай.ua писав, що хореографиня Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" зізналася, чому її серце розривається від болю