Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталя Могилевська, виступаючи на благодійних концертах на підтримку рідної країни, не забуває і про маленьких українців. Так вона відвідала дітей у літньому таборі, який організували завдяки фонду Ріната Ахметова. Його проект націлений на допомогу сім'ям, які постраждали через війну.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

"Усмішка кожної дитини – це найкраще і найдорожче, що може бути. Багато дітей сьогодні, на жаль, відчули на собі жахи війни... Тому найголовнішим завданням є - повернути дитячу усмішку!" - написала Могилевська.

Артистка щаслива, що змогла приділити час діткам та взяти участь у такому важливому проекті. Вона поспілкувалася з ними, обнялася та зробила багато спільних фото.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

"Мені пощастило долучитися до цієї роботи, де залишила частинку себе. Я щаслива від спілкування і дуже вдячна, що змогла приєднатися! Сила в єдності!", - заявила Наталія.

Варто зазначити, що у Могилевської своїх дітей немає, проте вона завжди знаходила з ними спільну мову, наприклад, у своїй школі для майбутніх зірок.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська "полетіла" у минуле, щоб згадати себе перед Маріїнським палацом: "Все ще буде"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська спустилася у довгий і темний тунель, але анітрохи не злякалася: "Неймовірна жінка"