За словами королівського біографа, Гаррі та Меган втратили довіру Вільяма та Кейт, «оскільки є шанс, що вони запишуть будь-яку розмову і використовують її проти себе».

Дану публікацію розмістили на портал «DailyStar»

Незважаючи на те, що пара в даний час перебуває на відстані півмилі один від одного, 40-річний Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, як повідомляється, уникали контактів з Гаррі та його дружиною Меган Маркл, поки вони не дізнаються про зміст їхнього документального фільму Netflix.

За словами королівського біографа Анджели Левін, вона сказала: "Вони втратили шанс заслужити довіру, оскільки є шанс, що вони запишуть будь-яку розмову і використовують її проти себе".

Левін стверджує, що нерішучість Вільяма зблизитися з Сассекс - це їх "власна вина за сильне перебільшення і грубість".

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, скріншот: YouTube

41-річний Гаррі та Меган зараз перебувають у Великій Британії в рамках свого європейського турне і знаходяться всього за 100 метрів від нового котеджу Вільяма та Кейт в Аделаїді.

Сассекси також відхилили "відкрите запрошення" залишитися з принцом Чарльзом у його шотландському будинку відпочинку.

Інсайдери повідомили, що Чарльз думав, що Сассекси, що залишилися з ним, стануть "хорошою можливістю для всіх підбити підсумки і розслабитися".

Джерело повідомило: "Запрошення було відхилено, як це було раніше".

Інсайдери також стверджують, що він знаходить глузування Гаррі і Меган над королівською родиною "болючими" і "повністю спантеличений" їхньою поведінкою по відношенню до сім'ї.

Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: YouTube

Очікується, що мемуари будуть опубліковані до кінця року, і королівська родина зможе прочитати їх одночасно з публікою, оскільки одне з джерел повідомило, що останнім часом королева відмовилася від кількох публічних заходів, оскільки вона не хоче наступної ядерної бомби.

Також вважалося, що Чарльз розглядав їх час, проведений разом у червні, як "незначний акт відшкодування збитків" після інтерв'ю Гаррі та Меган з Опро Вінфрі у 2021 році, де Гаррі визнав, що відчував себе "справді розчарованим" своїм батьком.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Маркл становить явну небезпеку для королівської родини.

Нагадаємо, Меган Маркл "плює кислотою" після відходу з королівської родини.