Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Зовсім недавно Олег Машуковський зробив велику помилку - наніс занадто багато крему-автозагара, особливо на обличчя. Результат приголомшив не лише його, а й усю армію шанувальників. Все вдалося змити, але після такого досвіду блогер не зупинився і продовжив експериментувати.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

"Коли я робив собі вчора автозасмагу, я хотів темний натуральний результат. Вийшло не дуже натурально, ледве змив 🤣", - поділився Машуковский.

Хоч літо вже пішло, але йому дуже хотілося засмаглої шкіри, тому він зважився вперше спробувати тростинну засмагу. Це рівномірне нанесення на шкіру лосьйону, що бронзує, на основі цукрової тростини.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

Друга спроба отримати бажаний результат була успішна і Олег залишився задоволений. Він навіть пожартував, що тепер йому й у спортзал не треба, адже прес вже намалювали.

"Я залишився дуже задоволений результатом , та ще й прес намалювали , то можно не ходити до спорт залу 😂" - заявив блогер.

Раніше ми писали про те, щоб блогер Машуковський перетворився на корейського хлопця з дорам: чого не зробиш заради мільйона передплатників

Як повідомляв Знай.ua, блогеру Олегу Машуковському виявилося мало соціальних мереж, він вирішив підкорити телебачення

Також портал Знай.ua писав, що блогер Олег Машуковський у дуеті з Машею Кондратенко отримали порцію критики за нову хітару: "Чому ніхто не каже, що це плагіат"