Відома акторка активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій. Вона спілкується зі своїми підписниками, в соціальній мережі за її акаунтом стежать 707 тисяч осіб

Анна Кошмал, скріншот з відео

Як відомо, Анна залишилась в Києві під час війни. Українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати", попри те, що його режисер та продюсер українці, в ньому знімались переважно російські актори. І з початку повномасштабного вторгнення в Україну, вони не підтримали українську колегу. Після того Анна сказала, що не спілкується з ними.

А нещодавно акторка розкрила секрет виховання сина Михайла. Це було не її особисте рішення, а спільне з чоловіком. І як вона переконалась, воно було вірним, адже 6 місяців війни розвіяли ілюзії.

Нещодавно вона опублікувала в сторіс фото у тоненькій білій кофтині з відкритою спиною, яка ледь прикриває її вишеньки влаштувала гарячу фотосесію на м'якому дивані.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Варто зазначити, що робили фотосесію Анні дівчата з відомої у світі компанії Shootiing Days. Варто зазначити. що працюють в ній справжні професіонали, а макіяж робила Христина Коваль. Варто зазначити, що майстриня працює в кіноіндустрії - займається макіяжем або гримом зірок.

Анна Кошмал, скріншот: Instagram Stories

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

ДО слова, Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Раніше ми писали, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".