Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова показала, як включає "погану матусю". Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова - талановитий хореограф та чудова мама, яка привертає своєю простотою та талантом увагу безлічі шанувальників. Зірка намагається регулярно показувати їм різні дрібниці з життя та ділиться думками чи пережовуваннями.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ілона Гвоздьова вирішила порадувати публіку веселим відео. Хореограф їхала кудись на автомобілі і, мабуть, на світлофорі або в пробці їй стало нудно і вона включила "погану матусю". На відео вона в каптурі і прямо за кермом влаштувала "відв'язні" танці.

"Bad mommy", - лаконічно підписала публікацію Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Варто зазначити, що не всі шанувальники тепло сприйняли її "пустощі".

"Вже далеко у віці, а знімає всяку дурницю", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, хореограф Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" зізналася, чому її серце розривається від болю.

Також наш портал інформував, Сашко із серіалу "Папаньки" актор Андрій Федінчик показав п'ятизірковий "готель", де "відпочиває" пів року: "Величезний номер".

Крім того, наш портал інформував, Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, поки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."