Улюбленець українських дівчат блогер Олег Машуковський подобається фанатам завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagra, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами

Олег Машуковський, скриншот: відео

Як відомо, мрія Олега - зібрати мільйон підписників в соціальній мережі instagram. Заради цього він активно експериментує з образами, зайнявся спортом та навіть вирішив стати зіркою шоу-бізнесу.

Нещодавно про нього навіть вийшов сюжет на телебаченні, де він розповів про непросту професію блогера та зауважив, що платить державі податки.

А на днях Машуковський знову вирішив поекспериментувати з образом. Цього разу він випробував на собі автозасмагу та опублікував нове фото, на якому шкіра на його обличчі незвичного кольору.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"anning cream/ Автозасмага . Правило #124 Читайте інструкцію перш ніж наносити автозасмагу ❤️", - написав коментар до світлини Олег.

У відповідь шанувальники зазначили, що він став схожим на шоколадного зайця та написали:

"Хах, як ти загорів"

"ЧЬОКОЛАДНИЙ ЗАЄЦ😂😂😂"

Олег Машуковський, скриншот: Instagram

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."