Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла, що іноді придумує відмовки, коли чоловік чекає від неї виконання подружніх обов'язків. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна підкорила серця багатьох українців своїм акторським талантом, тож може похвалитися неабиякою армією шанувальників. Зірка активно веде свою сторінку в соцмережі та намагається регулярно радувати фанатів новими фото та відео.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Сагайдачна опублікувала новий ролик, на якому позує в коротенькому топі і шортиках, що обтягують. Дівчина, ймовірно, вирішила відпочити після тренування та зняти кумедне відео для українців.

Акторка показала, які відмовки часом використовує, коли повертаючись додому після тренувань, чоловік бажає їсти.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

"Коли прийшла з тренування, а чоловік хоче обід: я більше не робитиму нічого, у мене нирка болить, мені погано, я не можу нічого робити, я вся мокра, мені не добре", - каже актриса на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко поважає Галкіна за втечу з росії, але все одно хоче забути: "Це їхня справа".

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес згадав про дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Крім того, наш портал інформував, Сніжана Бабкіна засумувала за колишнім життям і згадала, як "тусила" з подругами: "Пили вранці, увечері їли".