Головна героїня романтичного шоу "Холостячка" та акторка Ксенія Мішина активно веде власний блог у соціальній мережі. Вона любить разом з шанувальниками порозмірковувати на філософські теми та знаходиться в пошуках самої себе, справжньої, такої як є. За її особистим життям стежать 836 тисяч підписників

Скрін, відео YouTube Мішина

З початку повномасштабного вторгнення відома акторка Мішина довгий час перебувала за кордоном, в Бельгії. Пізніше вона розповіла підписникам, що в неї є справи в Україні та разом з сином Платоном повернулась в Україну.

А з нагоди свята знань 1 вересня зірка вирішила присвятити час дитині. Вона разом з Платоном робила зарядку поруч з дому. Акторка навіть написала під відео:

" Моє перше вересня. знову в школу."

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також Мішина показала, які зошити накупив собі її син Платон. Також зірка зауважила, що через воєнний стан в школі побоялися збирати дітей 1 вересня. Тому у більшості шкіл буда лінійка онлайн. Але з 5 вересня син Мішиної йде на офлайн навчання, проте збирається до шкоди сам.

Також на честь свята акторка пообіцяла сину піцу та колу. Судячи з соціальних мереж, дівчина давно виїхала до України, проте надається вивчити мому.

Син Мішиної Платон, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" після повернення в Україну відверто зізналася про ботокс.

До слова, Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання: "Як два Сонця".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон