Макс Барських - відомий український виконавець, який з 24 лютого 2022 року перебував у Києві, який висловив однозначну позицію на підтримку своєї батьківщини, незважаючи на періодичні концерти для росіян, які проходили до повномасштабної війни.

Наразі він згадав 1 вересня і рідний Херсон, де він побував у 2019 році, відвідавши Таврійський ліцей мистецтв та Навчально-естетичний комплекс "Художня школа". Він там навчався.

Макс Барських, фото: Instagram

"Саме того дня, коли діти по всій Україні повинні йти до школи. Єдина моя мрія сьогодні, а я вірю, що вона обов'язково збудеться, це право кожної дитини на вільну освіту у мирний час під спокійним небом ! Херсон – це Україна, так було, є і завжди буде", - пише Макс Барських.

І він безперечно має рацію. Зараз важливо дотримуватися спокою та відключити "ейфорію" від однієї лише новини, що воїни ЗСУ пішли у наступ на південній ділянці фронту. Звільнення окупованих територій відбувається не так швидко, як хотілося б. Але наші люди там обов'язково дочекаються приходу українських захисників.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Таке відео, дуже мило і щиро", "31.08 були на вашому концерті, в ліцеї ми тренували гімнасток... все буде", "Кожний куточок знайомий. Як боляче...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських показав, як його відчули в Казахстані після "пропаганди": "Як це приємно"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських похвалився досягненням, яке викликає почуття гордості: "Це показник"

Знай.uа писав, Макс Барських разом з Колою, Роксоланою та гуртом Tvorchi заспівали спільну композицію: "Музична хвиля"