Відома українська виконавиця Світлана Тарабарова показала, якою талановитою дівчинкою підростає її дочка Марія. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова може похвалитися великим фан-клубом, який вона періодично радує новими кадрами як з особистого життя, так і з професійною діяльністю. Незважаючи на те, що зірка бере активну участь у благодійних заходах, вона знаходить час і для соцмереж. Вона зазначила, що їй подобається прагнення доньки пізнавати музичні інструменти.

Світлана Тарабарова. Фото: Instagram

Так цього разу Світлана Тарабарова показала свою доньку Марію. Дівчинка ще зовсім маленька, але вже починає йти стопами зіркової мами і виявляє інтерес до музики. На відео вона зіграла на губній гармошці, чим дуже порадувала маму-співачку.

"Марія. Мамине серце радіє - не можу з вами не поділитися, а ваші діти виявляють інтерес до музичних інструментів?", - підписала ролик виконавиця.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що Ксенія Мішина з "Холостячки" розкрила нюанси виховання сина Платона: "Виростити чоловіка з найбільшої літери у світі - це завдання не з легких".

Крім того, наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".