Поп-співачка, яка посіла перше місце в чартах, не стрималася в недавньому відео в соціальних мережах, зізнавшись, що її нинішня одержимість — це «с*кс», і сказала фанатам, що шкодує за обома своїми невдалими шлюбами.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

64-річна поп-зірка, яка посіла перше місце в чартах, не побоялася поділитися подробицями після того, як відповіла на 50 питань фанатів про багато аспектів її життя, включаючи її гріховні задоволення та великий жаль.

Мадонна, яка нещодавно стала першою жінкою, яка потрапила до топ-10 чартів альбомів за п'ять десятиліть, завантажила відео на свій канал YouTube у вівторок (30 серпня).

Мадонна: скрін з відео

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

У відео співачка відповіла на низку питань, у тому числі на найпідступніші питання, де її запитали «про що вона шкодує».

Мадонна відповіла: "Виходити заміж. Обидва рази!". Вона натякнула на свої попередні шлюби з Шоном з 1985 по 1989 рік та Гаєм із 2000 по 2008 рік.

Під час інтерв'ю вона розповіла, що її «тепер улюблена нав'язлива ідея» — це секс, і вона була б шкільною вчителькою, якби не була музикантом.

Семиразова володарка "Греммі" вважає, що секс допомагає їй рухатися вперед, і сказала фанатам, що хотіла б знову співпрацювати з Брітні Спірс через 19 років.

Мадонна: скрін з відео

Нині вона зустрічається з 23-річним манекенником Ендрю Дарнеллом, який молодший за нього на 41 рік.

Раніше мати шістьох дітей зізналася, що не може «виразити» себе як артиста, будучи одружена з Гаєм.

У 2015 році вона сказала The Sun: «Були часи, коли я почувала себе ув'язненою. Мені справді не дозволяли бути собою. Ви повинні знайти когось, хто приймає те, хто є, і кому це зручно».

Як раніше повідомляв портал "Знай", напівгола 64-річна Мадонна в "рибальській" сітці валяється на підлозі біля туалету.