Дружина реп-виконавця Потапа та відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Після втечі з України разом з чоловіком Настя одна повернулась до дому. Варто зазначити, що шанувальники неодноразово засуджували співаків за те, що вони виїхали з України. На думку багатьох зірок, репер теж має послідувати прикладу дружини.

У нещодавньому інтерв'ю Аліні Доротюк, уривок з якого вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, ведуча запитала співачку, чи буде вона взагалі, після перемоги, коли-небудь співати пісні російською.

Настя відповіла, що ніколи, проте зауважила, що вона космополіт. і в неї до цього були пісні українською й навіть іспанською мовами.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Проте шанувальники обурились, й у коментарях написали, що вона говорить неправду, через те, що вона в основному Настя співала пісні російською. Зокрема, у коментарях вони написали:

"В неї більшість російських пісень. Навіщо брехати. Не розумію"

"А чи були у пані космополітки пісні українською до введення відповідних квот?.. Отож."

"Збитий льотчик ти Настя,вже не актуальна."

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"