Відома українська акторка, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, окрім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч людей.

Вікторія Булітко особисто познайомилася з 11-річною українкою, історія якої вразила багатьох. Чемпіонка світу з шашок Валерія Єжова почала використовувати свої неймовірні навички, граючи з перехожими, щоб заробити для бійців із ЗСУ.

Скріншот із Instagram, Вікторія Булітко

Артистка з нею теж вступила у "протистояння", і, на жаль, програла. До речі, саме через Леру розплакався Сергій Притула, коли та пожертвувала зароблені гроші до його фонду.

"Двічі програла в шашки цій тендітній дівчинці 🙈 Але не соромно", - зізналася Булітко.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Гумористка повідомила, що дівчинці вдалося зібрати майже 100 тисяч гривень, 30 із них вона передала у "Дизель фонд". Вікторія звернулася до дівчинки і від щирого серця захопилася її підтримці рідній країні, а ще вони зустрілися вперше на благодійному концерті "Дизель Шоу".

"Вражена нашими дітьми та впевнена: з такою підтримкою наша перемога вже зовсім близько!" - заявила артистка.

Вікторія Булітко з чемпіонкою, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко стійко витримала "атаки" злісних росіян і повернула своє: "Ворог не спить"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Дизель шоу" Бережок зробив Вікторії Булітко приємне, але цього було мало: "Один раз - не..."

Також портал Знай.ua писав, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" зізнався, чому не міг відвідати Миколаїв з початку війни: боявся, але не обстріляв