Спортсмен, заслужений майстер спорту України та актор Василь Вірастюк розповів про тяжку залежність, яка не дає займатися звичайними справами. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Василь Вірастюк розповів про свою залежність, яка не дає йому спокійно ходити на роботу та жити, як усі. І йдеться не про заборонені речовини, а про бажання спортсмена допомагати. Так він зізнався, що одного разу передав воїнам ЗСУ на передову речі від волонтерів і з того часу не може зупинитися. Вірастюк зазначив, що постійно хоче радувати захисників України і цього бажання не вгамувати.

Василь Вірастюк, фото: Instagram

"Чи знаєте ви, що таке залежність? - Це коли одного разу відвіз щось дуже прикольне від волонтерів воїнам на передок, потім повернувся для роботи в парламенті і знову хочеться туди, де працюють справжні Герої! Ну і так далі! Ти вже просто! не можеш без цього", - поділився Василь Вірастюк.

Спортсмен розповів, що об'їхав тисячі кілометрів Україною та перевіз тонни вантажів для воїнів ЗСУ.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Василь Вірастюк змусив путіна та Лукашенка співати гімн України з усмішками на обличчі: "Довго тягли".

Також наш портал інформував, Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, доки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."

Крім того, наш портал повідомляв, солістка "KAZKA" Олександра Зарицька розповіла, як провела два дні в лісі, з хлопцями із ЗСУ: "Було дуже хвилююче".