Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" та серця багатьох українок, часто ділиться унікальними рецептами та подробицями свого насиченого життя з шанувальниками у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Ектор Хіменес-Браво на мить уявив, ким міг би працювати, якби не пішов у світ кулінарії, і поділився думками з численними фанатами. Насамперед він подумав про творчість і зізнався, що навчався на художника.

"Можливо, малював би портрети в Одесі на пристані, або мав свою галерею і продавав дуже дорогі роботи", - помріяв Ектор.

Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво

Чоловік міг би стати віртуозним віолончелістом, але у своєму дитинстві не знайшов у консерваторії подібних уроків. І куди ж без тварин - Ектор представив себе в ролі ветеринара, все через любов до маленького космічного персонажа.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Так сильно полюбив Чубаку із Зоряних Війн, що в мене дві собаки породи грифон) Лікував десь в Києві пухнастих з Ірпеня і Бучі) Цікаво іноді задуматися над тим, де б ми були, якби переломний момент був іншим", - задумався чоловік.

Мрії залишилася мріями, але зараз Ектор успішний і відомий кулінар, ресторатор та медійна особистість із тисячами шанувальників.

Раніше ми писали про те, що Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" стане мрією кожної дівчини, готуючи вранці сніданок у фартуху: "Прокидатиметеся зі мною"

Як повідомляв Знай.ua, Пава стиснув в обіймах свого суддю Ектора Хіменес-Браво з "МастерШеф" і шокував зізнанням: "Ще один мій батько"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розкрив рецепт авторської окрошки: одна ложечка і ви відмовитеся від традиційної