Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських дала інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк та розкрила багато цікавих тем. Наприклад, дівчата поспілкувалися про чутки щодо вагітності співачки, які звучать звідусіль уже багато років. Вона вперше вирішила публічно прокоментувати, чи це правда.

Каменських та Доротюк, скріншот з відео

35-річну артистку постійно підганяють з тим, щоб вона створила сім'ю, тим самим грубо втручаючись у її особисте життя. Спільних дітей з Потапом вони не мають, хоча у репера від минулого шлюбу є син. Як тільки на одній з фото видно її живіт, усі одразу думають, що вона вагітна.

Настя Каменських і Потап, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Показати ще

Настя зазначила, що такі чутки поширюються вже декілька років, тому вона просто не звертає увагу на це.

"Десять років вже народжую", - пожартувала зірка.

Співачка вдячна, що всі так чекають на появу дитини в їх сім'ї. І коли вона завагітніє, шанувальники дізнаються про це одразу. Деяким ще може здатися, що Каменських набрала вагу, але вона запевняє, якщо захоче - швидко його позбудеться.

"Не скажу, що трохи переїла, додала ваги. Коли потрібно буде, я його скину. Дуже люблю спорт і він мені допомагає, але коли є час", - заявила Настя.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вирушила в місця, де лютували окупанти і побачила все на власні очі: "Посміхатися і жити далі"

Як повідомляв Знай.ua, Потап знайшов причину, чому Україна різко відокремилася від СРСР у 1991 році: "Привітали салютом"

Також портал Знай.ua писав, що після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчаруванням року: "У 2014 році казав, що візьме до рук зброю "