Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова новий пост присвятила тим українцям, які під час війни скрізь бачать зраду. Такі регулярно пишуть артистці, і їй від цього боляче. Однак вона впевнена, що їм просто теж недобре і так вони зганяють свої негативні емоції.

Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова

"Вам так боляче, що мозок не розділяє правди від неправди, бо життя наче "зрадило" вас фундаментально", - додала Ольга.

Артистка запропонувала подумати про військових і як їм тяжко на фронті. Вона зазначила, що багато хто на війні жертвує собою, але не кричить про біль. Тому, як висловилася співачка, не варто витрачати своє життя, яке є завдяки бійцям, на лайку та пошук зрад.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

"Вони йдуть до перемоги! Вони віддають за неї ЖИТТЯ. А ми, це життя маючи, зливаємо його на сумніви та чвари. То чи ж не можемо ми всі, хто в тилу, обирати свої думки як одяг, і не каркати там, де і так багато горя?! А попри все, попри втрати, попри існуіючих колаборантів та потенційних зрадників, не знеВІРЮватись, а вірити в людей і ПЕРЕМОГУ!" - підсумувала Горбачова.

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Нікітіна поставила "діагноз" усім українцям, але знайшла метод лікування: "Глист усередині і потрібно його витравити "

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова закликала всіх не критикувати владу: "Чим менше ми знаємо"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Горбачова впевнена, звинувачувати росію - не вихід, потрібно шукати інший "ключ" до перемоги: "Коли ця сволота вже здохне"