Колишня актриса «Хлопчик зустрічає світ» Мейтленд Уорд написала книгу під назвою «Рейтинг X: як п*рно звільнило мене від Голлівуду» і не приховує своїх думок про Кім Кардаш'ян і Періс Хілтон.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

У своїх мемуарах вона заявляє, що має мало часу на таких зірок, Кім Кардаш'ян і світська левиця Періс Хілтон. Вона вказує, що кожен має дати згоду та показати своє посвідчення особи перед тим, як знімати фільми для дорослих.

Інше є порушенням федерального законодавства.

Мейтленд пише: «У той час як скандали і сльози жалю створюють заголовки, а також спосіб для знаменитостей позбутися визнання того факту, що вони тр*халися заради слави, ці сльози, - це крокодилові сльози».

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Показати ще

Мейтленд Уорд обрушилася на Кім Кардаш'ян та Періс Хілтон

Вона стала представником індустрії та розповіла, як тепер вона все контролює, на відміну від того часу, коли вона була у Голлівуді.

В іншому місці книги телезірка визнає, що фільми для дорослих «врятували її», і докладно описує, як вона експериментувала і знайшла свою «внутрішню порн*зірку».

Мейтленд, справжнє ім'я Ешлі Мейтленд Велкос, було близько 20 років, коли вона отримала роль Рейчел в "Хлопчик зустрічає світ", і вона каже, що її життя повністю змінилося, коли вона добігла кінця.

Кім Кардашьян

Перше, що зробила телезірка - зосередилася на своїй кар'єрі зірки фільмів для дорослих і зрештою пішла зі світу шоу-бізнесу в іншу індустрію.

Незважаючи на те, що вона набрала популярність в онлайн-фільмах для дорослих, вона також перейшла на OnlyFans, щоб залучити ще більше аудиторії.

Говорячи про свої онлайн-перегони, Мейтленд сказала, що знання того, що за нею спостерігає так багато людей, було "близькістю, як ніяка інша".

Періс Хілтон, фото: Instagram

Раніше вона виграла найкращу жіночу роль другого плану та найкращу сцену сексу втрьох на AVN Awards, Оскарі кіноіндустрії для дорослих.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян після розриву з Пітом Девідсоном підтримує бренд Yeezy свого колишнього.

Нагадаємо, підтягнута Хлої Кардаш'ян у зухвалих трусиках переплюнула Кім.