Голлівудська красуня Ніколь Кідман продемонструвала своє вбивче тіло в карколомній фотосесії для журналу Perfect після того, як отримала приз Icon.

Дані кадри були опубліковані на порталі "DailyStar"

Австралійська актриса виглядала неймовірно, і набагато молодша за свої 55 років, коли вона виставляла напоказ свою м'язисту статуру для Perfect, який удостоїв її нагороди Perfect Icon.

Тліючи перед камерою, зірка напружила свої вражаючі біцепси, коли вона прийняла потужну позу в маленькому вкороченому топі та крихітній спідниці.

Руки голлівудської зірки були серйозно окреслені на знімку, коли її відвертий топ дозволив шанувальникам розглянути її підтягнутий живіт, а міні-спідниця блиснула її м'язистими стегнами.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Ніколь виглядала просто не ймовірно на кадрах для журналу (Зображення: Perfect)

Волосся Ніколь було вогненно-рудим і було нерівномірно підстрижене: зазубрені пасма довжиною до щелепи обрамляли її приголомшливе обличчя, а решта спадала на талію.

На іншому знімку голлівудська красуня була у величезних чорних чоботях і чорній сукні, що розвівається, яка впала на землю і залишила одну довгу ногу оголеною.

Шанувальники не могли змиритися з динамітним тілом Ніколь і засмітили розділ коментарів гарячими смайликами після того, як Perfect поділився знімками в Instagram.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ніколь Кідман із натягнутою особою здивувала фанатів.

Нагадаємо, Ніколь Кідман без ліфчика розірвала корсет.

Також портал "Знай" писав, що 54-річна Ніколь Кідман зламала усі стереотипи відвертим декольте.