Катя Кухар та її чоловік Олександр Стоянов зважилися взяти участь у шоу "Хто зверху", як суперники. Адже Сашко став частиною чоловічої команди Сергія Притули, а ось суддя "Танці зі зірками" вирушила до команди Лесі Нікітюк.

В одному з конкурсів шоу під назвою "Правда/брехня" Стоянов мав обдурити Лесю Нікітюк, назвавши факт (або розповівши історію) про себе. Капітану жіночої команди треба було сказати, чи це правда.

Леся Нікітюк, фото з Instagram

"Коли я був маленький, мені було років 8-9, мені було ліньки ходити пішки, коли вимикали ліфт, на 8 поверх. І я залазив по зовнішній стороні будинку на 8 поверх, щоб не йти пішки" , - шокував чоловік Каті Кухар.

Леся Нікітюк порівняла Стоянова з людиною павуком, але, незважаючи на загальне подив, відповіла, що це правда і не помилилася.

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"Так, скелелазом був у дитинстві", - посміявся Олександр.

Капітан жіночої команди зазначила, що Стоянов має гарну розтяжку і ясна річ, що вона не з'явилася у нього в 20 років. Отже, він займався цим із дитинства.

Нагадаємо, що Катерина Кухар із "Танці зі зірками" побачила, як змінилася її дочка за війну, але зрозуміють не всі .

Раніше ми повідомляли, що чоловік Катерини Кухар із "Танців із зірками" розкрив свою жертву заради ЗСУ.

Також стало відомо, що легенда "Танців із зірками" Катерина Кухар поділилася історією юної українки, яка пережила штурм Києва: "За що це дітям?"