Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував новою пародією на брифінг Міністерства оборони Росії. Сміливе відео артист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий - неймовірно талановитий та харизматичний гуморист, який може зробити пародія, напевно, на будь-яку людину на планеті Земля. За час повномасштабної війни він посів одну з лідируючих позицій щодо підняття бойового духу та настрою українців.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Великий зробив нову пародію на брифінг міноборони Росії, де висміяв заяви росіян про нібито збитого українського супутника та ефект лінзи, який провокує "бавовни" на складах окупантів.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Бавовни в Криму, ефект лінзи, "збитий" супутник і багато іншого в новому оперативному зведенні. Міністерство "доброї волі" РФ продовжує смішити весь світ своїм черговим перлом. Навіщо вони відбирають мій хліб?", - підписав новий ролик гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна в Криму: "Вуса справили жест доброї волі".

Також наш портал інформував, Анастасія Оруджева з "Жіночого кварталу" влучно пожартувала про ситуацію в Криму: "Турагенство "Мамулеко, треба звалювати" пропонує..."

Крім того, наш портал інформував, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".