Через війну багато проектів і шоу на телебаченні були припинені або навіть не встигло запуститися. За півроку повномасштабної війни телеканали вирішили повернути українцям те, що хоч трохи відволікло їх від суворих реалії.

Хоча в Україні вже майже півроку триває повномасштабна війна, це не зупиняє шахраїв від виманювання грошей у наївних та стурбованих співгромадян. Застерігатиме українців від зловмисників ведуча "Аферистів в сітях" (Новий канал) Олена-Крістіна Лебідь у сьомому сезоні проєкту, прем'єра якого відбудеться 3 вересня об 11:30.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

"Буде, як завжди, гаряче, зухвало, "по морді" і "через диван", - посміялася Олена-Крістіна. - Дивіться нас хоча б для того, щоб не дати шансу всіляким пройдисвітам вас обдурити."

Цього сезону будуть телефонні афери, перевірки на вірність та, звичайно, максимально дивні побачення.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Запам'ятався товариш, який прийшов до мене з букетом з петрушки, кінзи та кропу. Тому що він співає рослинам. Я ще не встигла прийти до тями, а він почав завивати. Дуже здивувалася, бо таке на побаченнях чекаєш найменше, – зізналася Лебідь.- А ще цього сезону я ходила на зустріч із сином Ван Дамма. дуже сподобалося (сміється). Зрештою я йому сказала: "Хоча ти і син Ван Дамма, але я не твоя дама".

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

Не обійдеться і без викриття фриків-шахраїв, які вибудовують дуже дивовижні схеми.

"Аферисти в сітях" без трешу - як молоко без молока. Треш буде! Найчастіше він відбувається з усілякими фриками, які вважають, що дівчата тупі-тупі. Нам траплялися дуже цікаві персонажі. Наприклад, чоловік, який ворожить, коли їсть. Називає себе ясновидцем, і попросив прийти до нього з пакетом їжі.Я такого ще в житті не бачила! — розповіла ведуча Нового каналу.— Він сів їсти борщ і побачив у ньому мого кавалера, описав його і дуже здивувався, чому я в борщі нічого Не бачу! Його оголошення висіло на OLX, тому після побаченого ви відразу зможете зрозуміти, де справжній трішняк, і на що не варто витрачати час."

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь показала "побочку" стосунків з ексміністром Павлом Розенком.

Раніше ми повідомляли, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь ледь не полетіла в небо і нарвалася на критику через худорлявість.