Даша Хлистун, модель та дружина Макса Михайлюка, покрутилася перед дзеркалом та показала, наскільки схудла, шанувальники не змогли стриматися.

Модель має свою когорту шанувальників в Instagram, де за її профілем слідкують майже 110 тисяч осіб, не часто, але все ж публікує фото та відео, своїх робіт та особистого життя. У черговому відео, Даша похизувалася шикарною сукнею — коротенькою та з декольте, що закінчується на поясі.

Даша Хлистун. Фото: скриншот Instagram

Дівчина покрутилася перед дзеркалом, та похвалилася за одне своєю витонченою фігурою. Красуня встигла повністю відновитися після народження донечки, та вже повернулася у професію.

Проте не всім сподобалась худенька тендітна Даша, і шанувальників жахнула худоба моделі. Вони відзначили, що ніжки у Даші, схожі на два сірники. А більшість шанувальників навпаки похвалило модель, та відзначили її природну красу та силу волі.

Популярні новини зараз

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Даша Хлистун. Фото: скриншот Instagram

"Яка фігура", "Ноги, як сірники", "Витончена та красива", "Українська красунечка, так тримати", "Краса врятує Україну", "Неперевершена красуня", "Яка худесенька", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що дружина вже не "Холостяка" Макса Михайлюка заінтригувала українців після перших пологів.

Як повідомляв "Знай.ua" колишній "Холостяк" Макс Михайлюк повів екслюбов Козловського Раміну в "затишне" місце.

Також "Знай.ua" інформував, обраниця "Холостяка" Михайлюка Даша Хлистун вразила тендітною фігурою після народження донечки.